Voor Thomas

Wij fietsen de Stelvio op voor Thomas
van totaal € 5.000 (64%)

Marlous is de grote zus van Thomas en Gerben is de verloofde van Marlous. Samen met Onno (vader van Thomas) zijn wij de founders van het team voor Thomas. 

Vorig jaar op 23 november kwam ons leven stil te staan. Toen kwam er namelijk een telefoontje uit Curacao dat Thomas opgenomen was in het ziekenhuis aldaar en in coma lag. Er zou zeer groot hersenletsel zijn. Omdat Thomas 8.000 kilometer van ons vandaan was en we vanuit het ziekenhuis geen hoogte kregen was dit een ondraaglijke situatie. 

Ik, Gerben, fiets al een aantal jaren mee voor Bike4Brains en vind het een heel mooi initatief. Alleen hoe goed het Daan Theeuwes Centrum (DTC) is en hoe goed het geld voor Bike4Brains terecht komt merk je pas als je er indirect zelf mee te maken krijgt. De patienten met Niet Aangeboren Hersenletsen (NAH) gaan door een hel. De revalidatie duurt zo lang en is zo zwaar. 

Het mooiste zou zijn als niet aangeboren hersenletsel helemaal niet meer voorkomt, dit is helaas een utopie. Het beste dat we kunnen doen is zorgen dat we de patienten die dit overkomt de allerbeste zorg kunne geven. Voor de allerbeste zorg is echter geld nodig. 

Sponsor ons. Wij gaan voor Thomas de Stelvio op. De berg die Thomas op moet voor zijn herstel is vele malen zwaarder maar samen en met uw steun slaan we ons erdoor... VOOR THOMAS!!! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.