Brothers 4 Brains

Steun Brothers 4 Brains en doneer!!
van totaal € 2.500 (245%)

Welkom! Wij zijn Team Brothers 4 Brains. Inderdaad: broers en alle drie houden we van fietsen. Maar voor één van ons was dat plotseling niet meer zo vanzelfsprekend. Een herseninfarct veranderde zijn leven ingrijpend. Een paar jaar terug kreeg zijn dochter ook te maken met hersenletsel als slachtoffer van een ongeluk. Beiden nog jong, beiden een gezonde leefstijl. En zo treft dat jaarlijks duizenden jonge mensen. Vaak wordt de oorzaak niet gevonden.

De impact van niet aangeboren hersenletsel (NAH) is groot. De wil om vooruit te komen ook. Dat proces is vaak lang en hard. Er zijn geen garanties. Wensen en dromen des te meer. B4B wil daar gestalte aangeven door onderzoek en innovatieve projecten t.b.v. jonge mensen met NAH. Daar willen wij als broers graag ons steentje aan bijdragen.

Met onze broer trainen we nu voor de B4B rit. We hopen op die manier niet alleen hem maar ook Stichting Bike4Brains te steunen. Help jij ons helpen? Doneer wat je missen kunt en wilt voor het mooie werk dat deze stichting voor jonge mensen met NAH doet.

 Veel dank, en een goede gezondheid!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.