Team Siem

Team Siem fietst de Stelvio op voor B4B!
van totaal € 5.250 (128%)

Als gevolg van een verkeersongeluk tijdens hetgeen wat wij (Mark en Siem) het liefste doen, fietsen, kregen wij te maken met een voor ons compleet onbekende wereld: die van neurorevalidatie.

Wanneer je leest dat iemand hiermee te maken krijgt is dit altijd 'een ver van je bed show' en denk je al gauw, dit overkomt ons niet. Nu wij van dichtbij meemaken wat voor impact hersenletsel heeft op het leven maar ook zien wat goede revalidatie kan betekenen, willen wij graag een steentje bijdragen zodat deze vorm van revalidatie zich nog verder kan ontwikkelen. De juiste begeleiding maakt namelijk een enorm verschil.

Daarnaast willen wij, net als de stichting Bike4Brains, ook aandacht vragen voor het voorkomen van letsel. Siem haar toekomst had er heel anders uit kunnen zien wanneer zij niet had gekozen voor het dragen van een goede helm. In het geval dat ze geen helm had gedragen was er misschien helemaal geen toekomst meer geweest. Natuurlijk is dit slechts een voorbeeld van een situatie waarbij een hersenletsel kan ontstaan, maar meer bewustwording over de kwetsbaarheid van de hersenen vinden wij heel belangrijk.

Doordat Siem nu weer kan doen wat zij het liefste doet, fietsen, kunnen en willen wij samen geld ophalen voor deze actie.

En daarmee steunen wij het doel van de stichting Bike4Brains om fondsen in te zamelen voor uniek, innovatief en eigentijds onderzoek naar de oorzaak en preventie van hersentrauma’s bij jongvolwassenen en kinderen. Inclusief het ondersteunen van bijzondere en innovatieve programma’s die de kansen van jongeren met hersenletsel aantoonbaar vergroten.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.