Ik fiets de Stelvio op voor jonge mensen met NAH!

Sivan Kornmann

( Lid van team: TEAM | Stichting SIA )

van totaal € 750 (235%)

Over 3 weken (28 aug) stap ik weer op de fiets🚵🏻🥳! En dat wordt niet zo maar een fietstochtje😅. Ik ga de Stelvio in Italië beklimmen🤩🚵🏻🇮🇹. Een klim van in totaal 21,5 km met een gemiddeld stijgingspercentage van 7,1%! Dit wordt het zesde jaar dat Bike4Brains deze mooie tocht organiseert en met Team Stichting SIA sluiten wij aan! Samen werken we aan ons mooie doel: jonge mensen met niet-aangeboren hersenletsel weer toekomstperspectief bieden🧠🥇🙏🏼!

In 2014 sloeg bij mij het noodlot toe en kreeg ik zelf niet-aangeboren hersenletsel (NAH)🧠😢. Door meerdere mensen werd gedacht dat ik niet meer zou kunnen sporten en werken maar ik wilde niet opgeven💪🏼❤️. Oneindig doorzettingsvermogen heeft me gebracht waar ik nu sta: ik sport en werk weer❤️💪🏼! Ondanks dat op 4 september al bijna 7 jaar geleden is, word ik nog dagelijks achtervolgd door de gevolgen hiervan. Hierdoor weet ik als geen ander hoe het is om met NAH te moeten leven😢.

In 2018 fietste ik de Stelvio al eens. Dit was enorm pittig en ik weet dus wat me te wachten staat. Toch stap ik graag weer op de fiets om het mentale gevecht met mijzelf en de Stelvio aan te gaan met in mijn achterhoofd alle mensen die nu in het (revalidatie)proces zitten dat ik de afgelopen jaren heb meegemaakt en de weergaloze strijd die zij op dit moment leveren💪🏼🧠.

Ik vind het super gaaf om samen te fietsen met collega’s, familie, vrienden en anderen die zich bij dit doel betrokken voelen! Maar ik kan vooral niet wachten tot we met z’n allen op de top staan op 2.758m hoogte.

Steun je mij?🍀🙏🏼

www.sivinactie.nl

www.bike4brains.nl

STICHTING SIA BIEDT JONGE MENSEN MET HERSENLETSEL (NAH) WEER TOEKOMSTPERSPECTIEF

Stichting SIA, Siv in Actie is opgericht door Sivan Kornmann. Sivan heeft in september 2014 op 26-jarige leeftijd meerdere TIA’s gehad en daar kwam nog een groot herseninfarct overheen. Hierdoor heeft hij ernstig hersenletsel opgelopen.

Voor jonge mensen die tussen de 20 en 35 jaar oud zijn en hersenletsel oplopen, staat hun leven op de kop. Ze zitten in de laatste fase van hun studie, hebben hun eerste baan of willen een huis kopen. Dit zijn allemaal belangrijke momenten die plotseling ontnomen of verstoord worden. Sivan heeft ervaren dat er na de revalidatie weinig hulp is voor jonge mensen om het leven weer op te pakken en dat veel jongeren wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken.

De missie van Stichting SIA is dat iedere jongere met NAH alle kansen moet kunnen krijgen op een optimaal mogelijke revalidatie. De visie van Stichting SIA is middels het organiseren van evenementen en het werven van fondsen er naar streven om jonge mensen met NAH een zo goed mogelijk toekomstperspectief te bieden. Ons doel is dat iedere individuele jongere met NAH met een maatwerkrevalidatie wordt ondersteund.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.