Ik fiets zaterdag 3 juli a.s. de Ronde van NL voor B4B!

Michel Feldmann

( Lid van team: Brothers 4 Brains )

van totaal € 500 (690%)

Ik fiets zaterdag 3 juli a.s. de Ronde van NL voor B4B!

...en daarmee steun ik het doel van de stichting Bike4Brains (B4B) om fondsen in te zamelen voor uniek, innovatief en eigentijds onderzoek naar de oorzaak en preventie van hersentrauma’s bij jongvolwassenen en kinderen. Inclusief het ondersteunen van bijzondere en innovatieve programma’s die de kansen van jongeren met hersenletsel aantoonbaar vergroten.

Wanneer je op een dag uit het niets getroffen wordt door een ernstig herseninfarct en je taal en spraak opeens geen vanzelfsprekendheid meer zijn, zoals mij onlangs is overkomen, of ... wanneer je een ernstig verkeersongeluk  meemaakt zoals onze oudste dochter Celine 3,5 jaar geleden, heeft dit een enorme impact op je leven, je persoon, je toekomst, de mensen om je heen.
Niet aangeboren hersenletsel zet je leven volledig op z'n kop. In ons gezin zijn we helaas in korte tijd dubbel getroffen. Er is heel veel oefening, kracht, geduld, liefde en doorzettingsvermogen nodig voor de lange, zware weg naar (meer) herstel, zonder te weten wanneer het voor jou maximale herstel is bereikt en wat dit dan voor jou en je verdere leven betekent.

Gelukkig ben ik nog goed in staat om mijn hobby fietsen uit te kunnen oefenen en daaruit energie te halen om door te gaan. Het spreekt voor zich dat ik graag mee doe aan deze tocht en daarmee een steentje bijdraag aan het mooie doel dat Bike4Brains hiermee nastreeft en zo ontzettend belangrijk is!
Dat ik dit samen met mijn twee broers René en Serge kan doen in combinatie met onze gezamenlijke passie fietsen maakt het voor mij extra bijzonder. Wij komen zaterdag 3 juli a.s. graag in actie onder de naam 'Brothers4Brains'.

Wil jij mij helpen om deze tocht succesvol te maken?!
Een sponsorbedrag naar eigen keuze, van welke grootte ook, is ontzettend welkom!
Heel veel dank en hartelijke groet!

Michel


geschreven door Erica, echtgenote

Voorbeeld van afbeelding

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.