Ik fiets de Stelvio op voor B4B!

Gijs Wieland

( Lid van team: TEAM | Stichting SIA )

van totaal € 250 (1066%)

En daarmee steun ik het doel van de stichting Bike4Brains is om fondsen in te zamelen voor uniek, innovatief en eigentijds onderzoek naar de oorzaak en preventie van hersentrauma’s bij jongvolwassenen en kinderen. Inclusief het ondersteunen van bijzondere en innovatieve programma’s die de kansen van jongeren met hersenletsel aantoonbaar vergroten.

Mijn motivatie kwam na een gesprek met Sivan en Manon. Twee mooie jonge mensen die opeens hun wereld op zn kop zagen gaan toen Sivan te maken kreeg met een hersenletsel. Sivan werkte zich omhoog uit een diep dal tot waar hij nu is, hij maakt met zijn gezin weer volledig deel uit van deze wereld. Als je hier meer over wit weten, klik hier Sivan.

Als tegenprestatie voor de donaties wil ik voor B4B tweemaal de Stelvio beklimmen, eerst vanaf Bormio gevolgd door de bekende route vanaf Prato. Al met al een heftige klim met in totaal 86 haarspeldbochten en hoge hellingspercentages. 
Maar fietsen is mijn passie en  ik ga deze strijd graag aan voor dit goede doel. Ik ga mijn uiterste best doen want al wordt het zwaar... deze strijd staat nog niet in vergelijking met de strijd en het doorzettingsvermogen dat Sivan en zijn lotgenoten (hebben) moeten leveren! Wil je meer weten over de berg? Klik Passo di Stelvio.

Laten we samen een bijdrage te leveren aan meer onderzoek en herstelmogelijkheden voor iedereen die te maken krijgt met hersenletsel. Zodat ook zij weer een uitzicht krijgen om zef hun passies weer te gaan ontdekken en te beleven.

 

Hartelijke groet,

Gijs

 

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.