Ik fiets voor B4B!

Anne de Ruiter

( Lid van team: Daan Theeuwes Centrum )

Qr
van totaal € 5.000 (106%)

Fietsen was altijd als vanzelfsprekend voor mij. Ik stapte op mijn fiets om even naar dorp te gaan, naar de uni of naar opa en oma. Na mijn hersenstambloedingen werd dit ineens een van de belangrijkste revalidatiedoelen voor mij. Ik wilde zo graag weer ergens naartoe kunnen fietsen. De wind langs mijn gezicht voelen. Het leek ineens oneindig ver weg.

Met trots kan ik vertellen dat het na meer dan een jaar intensief revalideren toch zover is: ik kan (met wat aanpassingen) weer fietsen! En ik heb direct een nieuwe uitdaging. Op 30 augustus ga ik namelijk 50 kilometer fietsen, op een racetandem, samen met mijn ergotherapeut. Zo hopen wij met de andere therapeuten en revalidanten van het Daan Theeuwes Centrum zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het ontwikkelen van Club Houses. Club Houses bieden jongeren met ernstig hersenletsel een passende dagbesteding, na afronding van hun revalidatietraject.

Door te doen wat ik zo graag weer wilde - fietsen - hoop ik andere jongeren met hersenletsel te helpen. Wil jij mij hierbij helpen? Dat kan door mijn team te sponseren.

Heel erg bedankt!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.