Bike4Brains - The Future is Bright

Elk jaar krijgen vele duizenden jongeren hersenletsel. Door een ongeval, een herseninfarct of -bloeding. Dit heeft een enorme impact op hun leven, hun toekomst en dat van hun dierbaren.

Bike4Brains gelooft in hen en hun kracht en doorzettingsvermogen om weer alle kansen te grijpen om maximaal te herstellen en weer een mooie toekomst op te bouwen.

Stichting Bike4Brains zet zich in voor kinderen en (jong)-volwassenen die getroffen zijn door een niet aangeboren hersenletsel. Stichting Bike4Brains of kortweg B4B is opgezet vanuit een passie voor (wieler)sport en een gemeenschappelijke gevoel dat er meer mogelijk moet zijn voor jongeren met hersenletsel. Door optimalisatie van revalidatie, maar ook support daarna. Praktijk, ervaringen en wetenschap gaan hierbij hand-in-hand.

De oprichters hebben de missie om jongvolwassenen te steunen in hun strijd tegen en na hersenletsel. Bike4Brains werd in maart 2014 opgericht en is gevestigd in Naarden. De stichting is vooralsnog werkzaam in Nederland en streeft het volgende doel na: “Door het stimuleren van onderzoek, het bevorderen van een beter revalidatie- en begeleidingsproces jongvolwassenen een zo’n optimaal mogelijke toekomst bieden na hersenletsel.”

Lees meer Lees minder
van totaal € 25.000 (120%)